Plantoys racerbil med kanin

269 kr

Produkten är tyvärr slut i lager för tillfället

En tuff och snabb racerbil i trä. I racerbilen från Plantoys sitter det en kanin som gillar att köra fort, kaninen sitter där den sitter och går inte att plocka loss. Racerbilen är röd och har nummer 12 på sidan. Den har svängbara framhjul som gör att den är rolig att leka med. Den robusta designen gör den enkel att hålla i för små barn. Racerbilen stimulerar barnets fantasi, språk, finmotorik och öga hand koordination.

Hela racerbilen är tillverkad i massivt gummiträ och målad med giftfria färger och gör den lika fin på hyllan innan barnet blivit tillräckligt gammalt för att leka med den.

Storlek: 12 x 18 x 10 cm

PLANTOYS I mer än 30 år har PlanToys ® konsekvent utvecklat sina produkter och aktiviteter med ett stort engagemang. Med deras egna patenterade uppfinning ”PlanWood” har de skapat ett material där allt spill tas till vara och gör dem till ett företag nästan fritt från avfall. Deras mål är att aktivt kunna bidra till att skapa en bättre värld, något jag tycker att de lyckats alldeles utmärkt med. PlanToys leksaker är helt giftfria och tillverkade av ekologiskt gummiträ. Alla färger är vattenbaserade och bläcket sojabaserat. Övrigt material är återanvänt samt åtaranvändbart. Bindmedlet i PlanWood är organiskt och formaldehyd fritt lim används. PlanToys är världsledande när det gäller hållbarhetstänk och djupt engagerade i olika utbilningsprojekt. Arbetsförhållanden på fabriken är mycket goda både när det gäller löner, hälsa och säkerhet. PlanToys uppfyller alla säkerhetskrav för leksaker och har vunnit flera priser för sina pedagogiska, innovativa och fina kvalitetsleksaker.

Läs gärna mer om Plantoys hållbarhetstänk