Doppresent

Doppresent & Namngivningspresent

Att handla doppresent är inte alltid så lätt, därför har vi samlat många bra tips på doppresenter från våra kända varumärken till dig här hos Lilla Barnkammaren. Idag är inte de "traditionella" doppresenterna lika vanliga att ge. Dessa har fått lämna plats för andra minnessaker så som en filt, träleksak, barnrumsdetaljer, posters, matset mm.

Ska du gå på dopgudtjänst eller namngivning i Ystad är du varmt välkommen att komma in i vår butik för att få personlig service och råd inför ditt köp. Handlar du direkt online, hoppas vi att du kan få hjälp genom vår kategori för doppresenter.

Vi har även samlat flera andra bra presenttips till barn. Vi tycker att det skall vara en enkel match för dig att hitta rätt i djungeln av härliga, fina, roliga, hållbara, minnesvärda och fantastiska presenter det finns att ge till ett barn.

Det har blivit väldigt populärt att bjuda sina vänner och familj till dop eller namngivning och trots att du kanske redan gått på flera är det inte alltid helt lätt att veta vad du ska köpa i doppresent eller namngivningspresent.

Titta runt bland våra olika presentkategorier och låt dig inspireras och klicka hem de presenter du fastnar för. Inom några dagar har du fina inslagna paket hos dig om du så önskar. Vi slår alltid in dina presenter helt kostnadsfritt.

Vill du handla online, men bor i närheten av Ystad får du gärna hämta dina paket hos oss på Lilla Barnkammaren Malmövägen 5 i Ystad, då får du dina paket inslagna och helt fraktfritt!

Presentkort
100 kr
Playsam Childhood Rosa
543 kr 679 kr
Playsam Childhood Blå
543 kr 679 kr
VIGA Bilbana
249 kr