Doppresent

Doppresent & Namngivningspresent

Att handla doppresent är inte alltid så lätt, därför har vi samlat många bra tips på doppresenter från våra kända varumärken till dig här hos Lilla Barnkammaren. Idag är inte de "traditionella" doppresenterna lika vanliga att ge. Dessa har fått lämna plats för andra minnessaker så som en filt, träleksak, barnrumsdetaljer, posters, matset mm.

Vi har även samlat flera andra bra presenttips till barn. Vi tycker att det skall vara en enkel match för dig att hitta rätt i djungeln av härliga, fina, roliga, hållbara, minnesvärda och fantastiska presenter det finns att ge till ett barn.

Det har blivit väldigt populärt att bjuda sina vänner och familj till dop eller namngivning och trots att du kanske redan gått på flera är det inte alltid helt lätt att veta vad du ska köpa i doppresent eller namngivningspresent.

Titta runt bland våra olika presentkategorier och låt dig inspireras och klicka hem de presenter du fastnar för. Inom några dagar har du fina inslagna paket hos dig om du så önskar. Vi slår alltid in dina presenter helt kostnadsfritt.

Bor du i närheten av Ystad får du gärna hämta dina paket hos oss på Lilla Barnkammaren Malmövägen 5 i Ystad, fraktfritt!

Bondens djurbok
Slutsåld
Åkfordon - Kossa
Slutsåld
Maileg Cooking set
Slutsåld
Lion Chair
Slutsåld
Elephant Chair
Slutsåld
Leopard Chair
Slutsåld
Monkey Chair
Slutsåld
Presentkort
100 kr
Hape Xylofon
Slutsåld