maria och monika

Välkommen till Lilla barnkammaren

Det är vi som är Lilla Barnkammaren i Ystad och online. Vi har drivit fysiska butiken sedan 2012. Alltid med fokus på personlig service och hög kvalitet

Om butiken

Det som startade för länge länge sedan som en dröm om en Nallebutik blev 2012 till viss del verklighet när Lilla Barnkammaren i Ystad öppnade. Äntligen skulle vi få sälja saker och presenter till barn och deras föräldrar. Från början fanns ett fokus på allt som ett nyfött barn behövde och vårt produktsortiment och varumärke utgick från detta. Efter varje år som gått har sedan finjusteringar gjorts och vi har funnit en härlig kundkrets i såväl föräldrar som mor och farföräldrar och vänner och bekanta.

Vi har idag insett att det som är allra roligast att jobba med och som vi vet är otroligt uppskattat är presenter till barn, från de minsta små nyfödda hjärtan till de lite större busungarna. Vår sortiment i butiken är idag därför inriktat på just doppresenter och andra presenter som ni, våra fina kunder frågar efter! Förutom detta vill vi fortsätta att erbjuda hållbara kvalitets barnkläder från noga utvalda varumärken.

Webbutiken lillabarnkammaren.com

Numera finns också webbutiken för att hjälpa såväl vår lokala publik men även de som inte kan ta sig till Ystad med doppresenter, presenter till de nyfödda, kalaspresenter, julklappar och mycket mer!

Vi som står bakom Lilla Barnkammaren heter Monika och Maria och är mor och dotter. Vi delar passionen kring att sälja och hjälpa kunder och vår höga servicenivå skall kännas i såväl butik som webbutik. Alla produkter är noga utvalda och vi levererar dina paket lika fint inslagna från webbutiken som i butiken i Ystad om så önskas. Alla paket packas av oss med omsorg och noggrannhet för att vi vet hur viktig upplevelsen är när paketet når dig. 

Lilla Barnkammaren erbjuder, doppresenter, barnrumsinredning, leksaker och mycket mer av hög kvalité och med en servicenivå som skall skapa ett härligt minne för dig. Här hittar du en mängd populära varumärken. Hos Lilla Barnkammarens fysiska butik handlar du även barnkläder från Hust and Claire. Även de mindre lokala hantverkarna och designers får plats hos oss. Produkterna och varumärkena är noga utvalda för att du som kund skall känna dig trygg och säker på att göra ett bra köp.

Bor du i närheten? Kom gärna in och hämta dina varor hos oss i butiken!


Butiken

Lilla Barnkammaren
Malmövägen 5, 271 50 Ystad

Tel. +46 411 400 93

E-post
[email protected]

ÖPPETTIDER

Onsdag - Fredag:    12-17

Lördag:                    10-13