Nu finns Lilla Barnkammaren online!

Jippie! Nu hittar du oss på lillabarnkammaren.com och Malmövägen 5 i Ystad
Sedan 2012 finns vår butik Lilla Barnkammaren i Ystad, där har vi sålt doppresenter och andra presenter och produkter till barn och baby med ett leende på läpparna och till fantastiska kunder sedan dess. Varje dag är unik och den absolut största glädjen ligger i utbytet av fantastiska historier från BB och om segdragna adoptionsprocesser med lyckligt slut, mor och farföräldrars tårfyllda ögon vid inhandlande av första lilla klädesplagget, stolta faddrar, ja listan kan göras lång…
Förutom att serva alla fantastiska föräldrar så är alltså kundkretsen av presentköpare otroligt stort och vi hade länge sett ett behov, ett behov av få snabb och tydlig hjälp att hitta den perfekta presenten! Faktum är att våra kunder är långt ifrån alltid hemma i en miljö med barnkläder, leksaker, barnrumsinredning och annat som hör vår butik till. De tillhör en målgrupp som inte alltid har egna barn, de är i flera fall fortfarande unga vuxna och de är numera bjudna på ungefär ett dop eller en namngivningscermoni i månaden =)
Därför har vårt största fokus sedan några år tillbaka legat på presenter, dels för att det är en fantastisk rolig produktkategori, dels för att marknaden för presenter till barn explosionsartat ökat de senaste åren, men framförallt alltså för att våra kunder efterfrågar det!
Nu har vi vågat ta steget ut i näthandelns förlovade värld och vi tänker fortsätta att ge den service vi vet är guld värd för våra kunder och som vi älskar att ge såväl online som i den fysiska butiken.
Oavsett om du vill hämta ut din paket (såklart fint inslagen om du vill det) hos ett ombud eller om du i lugn och ro vill reservera något online och hämta det i vår fysiska butik så går det bra.
Vi hoppas att detta kan bli ett bra komplement till Lilla Barnkammaren i Ystad och hoppas på mycket feedback och kommentarer från er, våra underbara kunder!
Shoppa lugnt=)
Varma hälsningar
Monika & Maria