ARC Skincare

ARC – ABSOLUTE RELIABLE COSMETICS - En ny generation hudvård för baby & barn

ARC -Nya generationens hudvård, speciellt utvecklad för baby och barn och deras känsliga hud. 

ARC grundades 2018 av Hanna Jäderholm och arbetar med ekologisk certifierade ingredienser. All produkter är dermatologiskt testade och 100% vegansk & ekologiska.

Den unika hudvårdsserien från ARC är noga utvecklad för dig som inte kompromissar när det gäller ditt barns hudvård. 

UNIK HUDVÅRDSSERIE UTAN KOMPROMISSER

De erbjuder innovativa och tillförlitliga hudvårdsprodukter med en hållbar strategi i utveckling och produktion. Det handlar helt enkelt om att erbjuda det bästa inom hudvård för dig och ditt barn. Därför utvecklas alla produkter från grunden och de väljer bara vetenskapligt välbeprövade ingredienser som aktivt kan förbättra hudens hälsa. Skulle en ingrediens inte klara de tuffa kraven, så väljs den bort. All utveckling och produktion sker i Sverige, vilket ger en bra insyn och kontroll över hela produktionskedjan.

Hållbarhet är en viktig del i hela processen och förpackningarna är tillverkade av sockerrör och allting säljs utan ytterförpackning för en renare miljö.

ARC of Sweden Vision

"Vi vill inspirera till en mer hållbar & närvarande livsstil, för vår, barnens och naturens skull. Vi vill utmana till en bättre livsstil som inte påverkar miljön för framtida generationer."


JUST NU! Handlar du produkter från ARC med 20% rabatt om du handlar produkter ur serien för 400kr eller mer.

(rabatten dras automatiskt i kassan)