Bukowski

Bukowski Design

En nalle från Bukowski är ett populärt val som "första nalle" till den nyfödde eller vid dop och blir en följeslagare genom åren som tål såväl tuffa tag som att få en uppfräschande maskintvätt. Med sin underbart mjuka päls tål en nalle från Bukowski att kramas i timmar! 

Året var 1990 och Barbara Bukowski började sy nallar och kaniner till sina söner. På en mässa ställde hon sedan ut nallarna som direkt blev populära. Det fanns ett tydligt behov av dem på den skandinaviska marknaden och intresset växte snabbt för de egendesignade nallarna, som alla har en identitet hämtad från verkliga livet.


KVALITÉ OCH SÄKERHET

Alla produkter gjorda av Bukowski Design AB är enbart gjorda i nya material av högsta kvalitet.

Samtliga produkter är CE märkta enligt testmetoden EN 71-1/2. Materialen är syntetiska ( generellt sådana material som används för denna typ av produkter ) för att minimera bildningen av bakterier och mögel när nallen blir fuktig, dessutom underlättar de tvätten och minimerar allergier. Samtliga produkter är tvättbara i 30 graders handtvätt. Det används inga som helst flammsäkrande medel på deras produkter. Samtliga ögon är dragfasta och låsta vilket innebär att de sitter fast ungefär som popnitar i pälsen. Alla babyprodukter har handbroderade ögon, näsor och munnar.

En del produkter har plastgranulat i sig som ger extra tyngd och känsla, dessa ligger dubbelt säkrade i speciella nätpåsar som gör att de inte faller ut även om sömmen skulle spricka. Kulorna är runda och större än 2mm i 3 dimensioner enligt konsumentverkets rekommendationer.
Nallarna är generellt stoppade med polyester vilket i sig är vätskefrånstötande, detta gör att de snabbt torkar efter tvätt.