Carl Oscar

2007 föddes idéen till tetrahållare när parets förstfödda spillde dricka över sig själv och bilsätet. Det blev Carl Oscars första produkt men absolut inte sista. Med inspiration från friluftslivet i såväl funktion som utförande har företaget sedan levererat drickaflaskor, matlådor, termosar mm med färgglada barnmotiv.

Hos Lilla Barnkammaren hittar du de flesta av Carl Oscars produkter riktade till barn, men även till föräldrar såklart. Termosarna har den speciella VacuumShield™- teknologin som gör att de såväl håller värme som kyla i flera timmar. Alla plastflaskor är tillverkade av BPA- och ftalatfri Tritan™- och PP-plast. Tål diskmaskin i övre hyllan. 


Tanken är att alla skall gilla och ha användning för produkterna från Carl Oscar som i de flesta fall tillverkas utifrån ett behov som uppkommit i vardagen hos företaget. Efter drygt 10 år kan man konstatera att behovet och önskemålen ser ugenfär likadana ut vart i världen du än vänder dig då produkterna går att hitta i följande länder:

Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Österrike, Storbritannien, Schweiz, Ukraina, Estland, Tjeckien, Holland, Belgien, Spanien, Portugal, Taiwan, Sydkorea, Filippinerna, Ryssland. Förenade Arabemiraten, Qatar, Oman, Bahrain, Kuwait, Saudi Arabien, Grekland och Cypern.

Carl Oscars mål är att ta fram prisvärda och funktionella produkter som underlättar våra kunders vardag samtidigt som de känns roliga och inspirerande att använda.