oskar&ellen

oskar&ellen AB är svenskt varumärke, kända för sin höga kvalitet och fina detaljer på produkterna. De erbjuder en produkt som står för etisk tillverkning, hög kvalitet och säkerhet, en produkt som skiljer sig ur mängden, som stimulerar till fantasi och roll-spel samt uppmuntrar till lek. 

All tillverkning sker på Filippinerna och produkterna är handgjorda. De strävar efter en produktion som är både etisk och med miljötänk. Företaget besöker ofta de skickliga sömmerskorna som de känner väl efter femton års samarbete. oskar&ellen jobbar med tre syateljér som vardera har ca 30 anställda. 

Löne- och arbetsvillkor följer Filippinsk lag. Atmosfären på ateljéerna är vänlig, alla anställda har tillgång till vatten, toaletter och fläktar. Mobiltelefoner är tillåtna.

oskar&ellens kontinuerliga beställningar innebär jobbsäkerhet och en stabil inkomst för de anställda och deras familjer.

Produkter är gjorda av bomull, polyester, ibland ull. Materialet är olika för olika produkter och importeras från Korea, Hong Kong, Japan och USA.

Läs gärna vidare på http://www.oskarellen.se/