Scratch


Belgisk design! 

Scratch är ett Belgiskt märke med fokus på hållbara material så som trä, kartong, textil, metall och plast. Den europeiska designen är tilltalande och alltid med rogivande men samtidigt lekfulla färger! Vi föll för Scratch och alla deras "smarta" produkter för vi såg att det var precis vad våra kunder efterfrågar. Lekfullhet kombinerat med snygga och hållbara material och välpaketerade för att skapa en riktigt bra present! 

Säkerheten först! 

All tillverkning av varumärkets produkter sker hos noga utvalda fabriker. Alla med sin unika spetskompetens och gedigna hantverk. 

Säkerhets- och kvalitetstesterna görs av egen personal i olika skede av produktionen för att säkerställa absolut toppkvalitet.  Alla produkter håller Europeisk toppstandard ( och ibland över detta) ! 

Lek & Lär 

Alla Scratchs produkter är anpassade och skapade efter olika åldrar och utvecklingsfaser i barnets uppväxt. Allt från att öva på finmotorik till att lära känna och komma ihåg olika färger och former. Andra leksaker i sortimentet är skapade för att öva upp byggande, skapande och inte minst en liten hjälp vid de första staplande stegen=) 

Alla barn har sin egen utvecklingsförmåga och sitt sätt att hantera och leka med leksakerna. Därför är nästan alla produkter märkta med "Play and learn"- symbolen som visar att det är barn som varit delaktiga i framställandet av leksaken. 

Snygga förpackningar! 

Visst är det lite roligare med en snygg utsida också=) Scratch är noga med att det ska skapas en wow- faktor vid första anblick. Oavsett materialval eller om emballaget är handgjort eller maskintillverkat är det framtagit för att ge produkten den rätta känslan. Alltid med fina bilder och tydliga instruktioner läsbart på utsidan.